geen gerelateerde objecten/artikelen gevonden.

Alfa en bèta

From VerhalenWiki

Revision as of 20:28, 29 April 2015 by Johannes (Talk | contribs) (Nieuwe pagina aangemaakt met 'α en β En toen kwam Lobke. Een alfa meisje met bèta brains. Prettig in de omgang en met lichte zachte G staat ze achter de toog. Met een blik op de wereld, di...')

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

α en β

En toen kwam Lobke. Een alfa meisje met bèta brains. Prettig in de omgang en met lichte zachte G staat ze achter de toog. Met een blik op de wereld, die recht doet aan haar gevoel voor logica, oorzaak en gevolg en de haalbaarheid der dingen.

Kortom Cool and Collected.

Lobke komt er achter, dat er verband bestaat tussen de lengte van haar rokken en de hoogte van de fooien. Met als variabele de leeftijd van de waarnemer. Tussen de 40 en 60. Lobke staat haar mannetje en vindt het Multi Taksen uit. Doet zaken tegelijkertijd en de habitués worden hier zenuwachtig van. Lobke doet water bij de wijn en brengt haar tempo van handelingen terug tot navolgbare proporties. De mannen hebben er schik aan. Lobke kaart ook mee. Klaverjassen. Nooit gedaan, maar dat moet toch niet zo moeilijk als je kan harte jagen, rikken en toepen. Een met een flair en finesse speelt ze de sterren van de hemel. Door te deblokkeren heeft ze samen met haar maat een pit. In haar eerste spel. Haar kaartpartner wordt gek en krijst de hele toko bij elkaar. Je debuut met een deblokkeer.

Omstanders wijten dit aan beginnersgeluk, haar maat hijgt : “ Inzicht ” !!!

Recherche avancée   
Critère 1      --
                        et   ou   sauf
Critère 2      --
                        et   ou   sauf
Critère 3      --
                        et   ou   sauf
Critère 4      --
                        et   ou   sauf
> Classer les r�sultats par  
lancer
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies